“Без Броні” закликали підтримати ветеранський бізнес в складні часи

З огляду на вірогідність повного локдауну до зимових свят, проєкт “Без Броні – єдина база ініціатив для ветеранів” продовжує карантинний флешмоб #підтримай_ветеранський_бізнес, покликаний допомогти ветеранам у складні часи.

Суть флешмобу, запущеного навесні, полягала в тому, що ветерани писали про свій бізнес у соцмережах та розказували, як вони працюють в умовах карантину. У першому реченні вказували, з якого вони міста та чим займаються (наприклад, “#підтримай_ветеранський_бізнес Київ, домашні сири”), щоб користувачі могли знайти ветеранський бізнес поруч із собою, шукаючи дописи за хештегом.

Команда проєкту “Без Броні” мала на меті дати ветеранам простий спосіб заявити про себе та розказати, хто як переживає карантинні обмеження. Але виявилося, що найчастіше про ветеранські бізнеси пишуть не самі ветерани, а їхні вдячні клієнти! Оскільки хештег #підтримай_ветеранський_бізнес вже набув популярності і поза умовами флешмобу, “Без Броні” продовжує використовувати його в публікаціях про ветеранський бізнес і закликає українців користуватися пошуком за цим хештегом, а також писати про ветеранський бізнес, який варто підтримати.

Окрім того, протягом грудня на сайті, у Facebook та на Телеграм-каналі “Без Броні” виходитимуть матеріали з добірками найкращих новорічних подарунків, прикрас, напоїв та страв до святкового столу, які можна придбати чи замовити у ветеранів. Для зручності пошуку в соцмережах дописи зі святковими рекомендаціями також будуть марковані хештегом #підтримай_ветеранський_бізнес.

В умовах карантину та глобальної економічної кризи кожен бізнес потребує підтримки. І в наших силах підтримати саме ветеранський бізнес, який вже давно став своєрідним стандартом якості, прикладом чесної і прозорої роботи. Сьогодні кожен з нас може віддячити ветеранам за службу, підтримавши їхній бізнес.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа