Батальйон “Призрак” закріплюється в Алчевську

Як повідомляють очевидці, банда Олексія Мозгового “​​батальйон”  “Призрак” перебазувалася в Алчевськ. За свідченнями очевидців вони зайняли готель “Ювілейний”, “Росія” і 3-й гуртожиток ДонДТУ.

Також повідомляють, що на “шлаковій” горі, як називають у народі гору, що утворилася з відходів виробництв Алчевська, встановили СЗО “ГРАД”.

“Град на цій горі може дуже добре обстрілювати все місто і передмістя, бо це найвища точка в окрузі” – кажуть місцеві жителі.

Нагадаємо, що в середині червня Informator повідомляв, що штаб Мозового перебуває в Лисичанську. Ми неодноразово писали, що місцеві жителі протестували проти цього, а в кінці червня навіть оголосили полювання на терориста, це сталося після того, як підлітки підірвалися на розтяжці яку встановили бойовики. Мозговому дали два дні на те щоб покинути місто. 20 червня стало відомо, що ставка лідера терористичного угрупування перемістилася в Первомайськ, хоча міський голова спростовував цю інформацію. Сьогодні, 22 червня, в Алчевськ зайшла колона військової техніки з символікою “Батальйону” Призрак “, яким керує Мозговий.

Джерело: Informator

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа