Батальйон Донбас прибув на зачистку Вуглегірська

Ситуація в Вуглегірську – Дебальцеве. Згідно з бойовим наказом прибув сюди з ударною частиною батальйону Донбас для виконання бойових завдань (істериків і панікерів прошу не турбувати, оскільки від місцевих жителів про наше прибуття відомо відразу). Буду перебувати на місці до вирішення кризової ситуації. З метою недопущення розповсюдження панічних чуток або марення буду описувати ситуацію з місця подій. Без подробиць: місць дислокації та ін.
Вуглегірськ перебуває під контролем терористів. Окремі наші опорні пункти тримаються. Атака сталася вчора, після арт обстрілу був нанесений удар танками по позиціях сил АТО. Протягом декількох тижнів до цього загони терористів просочилися в місто під виглядом мирних жителів і вдарили з тилу. У Вуглегірську перебуває бронетехніка противника, обладнані снайперські гнізда в житлових будинках, місто активно зміцнюється.
У Дебальцевому працює диверсійна група противника, основна мета – знищення нашої бронетехніки і солдатів. По місту постійно працюють Гради і блукаючі міномети. Перебувати на відкритому місці більше 10 хв не доцільно, тому що йдуть постійні обстріли. Так само активізувалися спроби противника зрізати Дебальцевський виступ – з боку території, контрольованої ЛНР. Ситуація напружена, але перебуває під повним контролем. Сил і засобів для нанесення удару по противнику достатньо. Бойовий дух – високий.
Ні кроку назад.
Ми – переможемо!
Слава Україні!

Семен Семенченко
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа