Анонс: зустріч з Послом Канади в Україні Романом Ващуком

HOM-WaschukRoman

 

 

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою

Діалоги з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні

Романом Ващуком

«Україна – ключовий європейський партнер Канади»

Місце проведення:

Дата і час:

Актова зала головного корпусу

НУ «Львівська політехніка», вул. С. Бандери, 12

15 квітня 2019 р. о 14:00 год.

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук є частим гостем Львова. Завжди зустрічі з цією особистістю відкривають для нас, українців, розуміння самої України, де ми живемо, та її сприйняття у світі.

Сьогодні, в час такого важливого для нас усіх вибору, зустріч львівських політехніків із послом дружньої до нас країни є особливо актуальною. Разом ми будемо розмірковувати:

  • чому для Канади Україна є ключовим європейським партнером;

  • якою є міра особистої відповідальності кожного з нас за розвиток країни, зміцнення обраного курсу на НАТО та ЄС і формування позитивного іміджу України у світі.

А ще хочемо почути від пана Посла, як в умовах сучасної потужної еміграції не втратити нашу українськість за кордоном, не розчинитися у чужоземних середовищах.

ДОВІДКА ПРО ГОСТЯ:

Роман Ващук – канадський дипломат українського походження. Розпочав свою кар’єру на дипломатичній роботі в Міністерстві закордонних справ Канади. З 1994 до 1998 р. займав посаду радника з економічних питань посольства Канади в Україні, в Києві, та канадському посольстві в Берліні. З 1991 до 1994 р. працював в управлінні міжнародних справ, торгівлі та розвитку Канади. З 2011 до 2014 р. – Надзвичайний і Повноважний Посол Канади у Белграді (Сербія), одночасно виконуючи обов’язки Посла Канади в Республіці Македонія та Чорногорії.

З 2014 року – Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні.

Вільно володіє англійською, французькою, німецькою, російською, українською, польською і сербською мовами.

Вхід вільний

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа