АНОНС: Вільні Люди вимагатимуть від Президента і РНБО негайно запровадити санкції проти «112» та «NewsOne»

112

У вівторок, 16 вересня, о 8:30 активісти «Вільних людей» прийдуть під будівлю Адміністрації Президента (зі сторони вул. Лютеранської), аби публічно закликали владу закрити канали «NewsOne» та «112».

Активісти переконані: санкції проти цих телеканалів сприятимуть припиненню інформаційній диверсії рупорів Кремля.

«Закликаємо Президента бути послідовним, не піддаватись тиску різноманітних «адвокатів», «експертів», «міжнародних правозахисних та інших організацій», політиків. Не йти на жодні кулуарні домовленості. А прийняти єдине правильне в цій ситуації рішення – санкції та закриття каналів. Інформаційна безпека України є не менш важливою, ніж військова. Потрібно активно та ефективно захищати свій внутрішній фронт», – гпояснює Дмитро Жмайло, Керівник Штабу «Вільних людей».

Нагадаємо, «Вільні люди» неодноразово звертались до проукраїнських політиків з вимогою бойкотувати ці канали. Практично три роки боротьби дали свій результат – громадськість та політики звернули увагу на діяльність цих відверто сепаратистських ЗМІ і рішення було винесено на рівень парламенту. 4 жовтня Верховна рада проголосувала за звернення до РНБО та Президента щодо застосування санкцій проти «112» та «NewsOne».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа