АНОНС: Вільні Люди вимагатимуть від Президента і РНБО негайно запровадити санкції проти «112» та «NewsOne»

112N1

У середу, 24 жовтня, о 9:30 активісти «Вільних людей» проведуть інформаційно-просвітницьку акцію під будівлею Адміністрації Президента (зі сторони вул. Лютеранської), аби публічно закликали владу закрити канали «NewsOne» та «112».

Активісти переконані: санкції проти власників цих телеканалів сприятимуть припиненню інформаційній диверсії рупорів Кремля. Адже прикриваючись свободою слова, «NewsOne» та «112» розповсюджують пропаганду держави-агресора РФ, тим самим дестабілізуючи ситуацію в суспільстві, а також деструктивно впливають на свідомість нації.

«Закликаємо Президента бути послідовним, не піддаватись тиску різноманітних «адвокатів», «експертів», «міжнародних правозахисних та інших організацій», політиків. Не йти на жодні кулуарні домовленості. А прийняти єдине правильне в цій ситуації рішення – санкції та закриття каналів. Інформаційна безпека України є не менш важливою, ніж військова. Потрібно активно та ефективно захищати свій внутрішній фронт», – пояснює Дмитро Жмайло, Керівник Штабу «Вільних людей».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа