Анонс: Українські дні у Вашинґтоні, D.C. (корисніша від молитовного сніданку з Трампом подія)

unis

Для продовження кампанії підтримки України #SupportUkraine!, Українська Національна Інформаційна Служба (UNIS) вчергове організовує “Українські дні” у Вашинґтоні, D.C., у вівторок та середу 6-7 березня 2018 року. Метою “Українських днів” є промоція зацікавленості українськими проблемами як всередині української громади, так і бажання розширити стосунки українців із обраними завдяки їхнім голосам представниками у Конґресі США.

Програма “Українських днів” має кілька акцентів. По-перше, у вівторок, 6 березня, UNIS організовує круглий стіл в Посольстві України. Посол України в Сполучених Штатах Валерій Чалий та інші експерти з України обговорять разом з іншими учасниками поточні відносини між США та Україною. Подальша дискусія відбудеться щодо збільшення зовнішньої допомоги США для України; наступне питання – енергетична безпека для України; Врешті – розширення НАТО; боротьба з корупцією; і зброя для України.

Після круглого столу посольства також планується провести вечірній прийом на Капітолійському пагорбі. Учасники “Українських днів” матимуть змогу ознайомитись із іншими людьми у Вашингтоні, які слідкують за американсько-українськими відносинами. На рецепцію будуть запрошені сенатори і конґресмени, члени Конґресу Українського Кокусу (CUC) та Сенатського Кокусу України (SUC).

Протягом усієї дводенної події учасники “Українських днів” зустрінуться з членами Палати представників та Сенату, щоб донести до них питання, які турбують українсько-американську спільноту, і встановити тісніші зв’язки з американськими посадовцями. Такі відносини та контакти мають вирішальне значення для вирішення питань нашого співтовариства у Конґресі США. УНІС заздалегідь надасть усім учасникам “Українських днів” підготовчі матеріяли з усіх тем, які будуть розглядатися.

Для участі в “Українських днях” скачайте і заповніть реєстраційну форму та перешліть її директору УНІС Михайлу Савківу [email protected]

Український погляд також заохочує українських політиків узяти участь в “Українських днях” Зауважимо, що це набагато корисніша для України подія, ніж Молитовний сніданок із президентом США, і також набагато менш витратна!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа