Анонс: протест проти нагородження учасників гастролей на крові

9 грудня о 17:00 під Палацом Спорту почнеться пікет “НІ! гастролям на крові” у відповідь на оголошений список учасників церемонії нагородження M1 Music Awards-2017.

Серед 18 артистів, представлених до нагороди, четверо регулярно відвідують з виступами РФ та не соромляться отримувати нагороди з рук політиків та шоуменів, що закликають до збройної агресії проти України. Серед цих артистів:

  • Время и стекло” – поп-гурт, до складу якого входять Олексій Завгородній та Надя Дорофеєва. Регулярно їздять до Росії з гастролями, в 2017 отримали премію RU.TV-2017 “Лучшая песня года”. Відзначилися цьогорічним виступом в дитячому таборі “Смена” м. Анапа, де звернулись до російських дітлахів з фразою “Низкий поклон вам, вы прекрасны, вы – будущее нашей страны”.

  • Макс Барських – співак та композитор. Регулярно їздить до Росії з гастролями, в 2017 році виступав на церемонії нагородження “Золотой граммофон” у Кремлівському палаці. Після нещодавного концерта в Москві сказав наступне: “Этот концерт показал, что в большинстве случаев напряжение между двумя народами надуманное, оно создается телевидением. Сегодня очень важно показать россиянам, что мы по-прежнему открыты к диалогу”.

  • Mozgi” – гурт танцювальної електронної музики. Лише в останньому році призупинили гастролі в Росію, хоча й досі лишаються там бажаними гостями. Найбільш яскраво запам’яталися своїм виступом 23 лютого 2014 року, після розстрілів на Майдані та на початку окупації Криму, на концерті на честь російських військових у Москві.

  • Alekseev – молодий поп-виконавець, свою кар’єру почав нещодавно і почав з щільних гастролів Росією. Лише у 2017 році відзначивася виступом на “Новой волне” в Сочі, преміями “лучшая песня года” від російських Top Hit Music Awards-2017 та Ru.TV.

На четвертому році війни такі слова та дії є неприпустимими і їх не можна назвати ніяк інакше, крім як гастролями на крові.

Ми, українська молодь, виступаємо проти надання московським заробітчанам майданчиків для виступів в Україні. 9 грудня о 17:00 ми прийдемо під Палац Спорту щоб провести роз’яснювальну роботу та вкотре порадити цим артистам найбільш короткий шлях в улюбленому для них напрямку.

Де: Палац Спорту (Спортивна площа, 1)

Коли: 9 грудня о 17:00

Контактна особа: +38 (097) 638-65-04 – Вікторія Дреєва

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа