Анонс: На Форумі видавців відбудеться розмова про свободу і відповідальність

Fb_cover_3

Що потрібно Україні та українцям на шляху до свободи? Публічна розмова із відомими інтелектуалами, учасниками Ініціативної групи “Першого грудня” з нагоди публікації книги “Слово про свободу і відповідальність”.

23 вересня, неділя

Палац Мистецтв, Конференц-зал

вул. Коперника 17,

Учасники ініціативної групи “Першого грудня” Йосип Зісельс, Мирослав Маринович, Ігор Юхновський представлять книгу “Слово про свободу і відповідальність”.
До збірки, що побачила світ у видавництві “Дух і літера” увійшли програмні документи Ініціативної групи “Першого грудня”.

Протягом понад семи років Група видала низку звернень та заяв, які охоплюють широке коло тем духовного поступу держави, її морального й політичного розвитку. Звернення спрямовані переважно до народу України, а також до керівництва держави та європейських лідерів і громадськості. Другу частину збірки складають тексти — статті та інтерв’ю — учасників Ініціативної групи.


Учасники події:

  • Йосип Зісельс, Керівник конгресу національних громад України, учасник Ініціативної групи “Першого грудня”;
  • Мирослав Маринович, віце-ректор Українського католицького університету, черговий головуючий Ініціативної групи “Першого грудня”;
  • Ігор Юхновський, академік НАН України, учасник Ініціативної групи “Першого грудня”;
  • Іван Васюник, голова секретаріату Ініціативної групи “Першого грудня”;
  • Леонід Фінберг, головний редактор видавництва “Дух і літера”.


Модерує Ярина Ясиневич, громадська діячка, співупорядниця книги.

Нагадаємо, що створена у двадцяту річницю референдуму ініціативна група «Першого грудня», до якої ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В’ячеслав Брюховецький, Іван Дзюба, Євген Захаров, Йосип Зісельс, Мирослав Маринович, Володимир Панченко, Всеволод Речицький, Вадим Скуратівський, Юрій Щербак, Ігор Юхновський, Ярослав Яцків, має на меті домогтися встановлення в країні нових правил гри.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа