Анонс: Діалог між США та Україною щодо безпеки: визначення пріоритетів безпеки України

ucca_ukr_kongres_kom

8 березня 2018 р

У четвер, 8 березня 2018 р., в результаті співпраці УККА з Центром американсько-українських відносин та Американською радою з питань зовнішньої політики відбудеться важлива подія: 9-й діалог з питань безпеки між США та Україною під назвою «Визначення пріоритетів безпеки України».

У цілоденній конференції візьмуть участь два десятки поважних американських та українських стратегів, а також експертів з питань оборони та безпеки, щоб обговорити такі сфери, як безпека на морі, кібернетична безпека та інформаційна війна. Також буде розглянуто нинішню російсько-українську війну, яка триває вже четвертий рік.

Конференція з безпеки відбудеться у Національному прес-клубі в Вашингтоні, D.C. Конференція безкоштовна, проте, оскільки простір обмежений, ми просимо вас відповісти не пізніше 5 березня, щоб ми могли забезпечити вашу участь. Для отримання додаткової інформації про майбутню конференцію звертайтесь до Національного офісу УККА або за телефоном (212) 228-6840 або електронною поштою [email protected].

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа