Акція проти Медведчука перемістилась в Монреаль

41651885_1892557460798174_8334551773540777984_n

Завдяки League of Ukrainian Canadians, про діяльність “Вільних Людей” дізнались відвідувачі 19-го щорічного Українського фестивалю в Монреалі, Канада. Цей фестиваль збирає українську громаду в Канаді, спрямований на підвищення обізнаності про внесок українців-канадців у громаду в Квебеку. Фестиваль протягом 3-х днів збирає понад 18 000 глядачів з усієї провінції Квебек, Онтаріо та Північного Сходу Сполучені Штати.

Орест Стеців, виконавчий директор ЛУК та Борис Михайлець, заступник голови ЛУК, поширювали інформацію про діяльність “Вільних Людей”, їх акції на захист українського інформаційного простору й останню – за притягнення Віктора Медведчука до відповідальности за його антидержавну діяльність.

Також йшла мова про можливості співпраці українців Канади та України. Адже тільки об’днавши зусилля, ми можемо ефективно протидіяти ворогам і розбудовувати незалежну Україну.

“Вільні Люди давно співпрацюють з ЛУК. З початком російсько-української війни, ми об’єднали зусилля навколо волонтерської допомоги бійцям. Так, разом з Friends of Ukraine Defense Forces Fund ми забезпечуємо українських військових усім необхідним – від одягу до техніки. Це – приклад того, як повинні об’єднуватись українці задля перемоги своєї держави”, – говорить Кузан Сергій, заступник Керівника Проводу “Вільних Людей”.

Наша співпраця – триває. Ми вдячні українцям Канади за небайдужість та активність!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа