Актівіті-семінар «Кажан»: як поєднати навчання та відпочинок

Тренінги та рольові ігри по лідерству, робота в команді, публічний виступ, інтеграційні ігри, співочі ватри та похід в печери Млинки – так провели свої вихідні учасники Актівіті-семінару «Кажан», що відбувся 23-25 вересня на Тернопільщині.

 

Семінар об’єднав 20 учасників, серед яких молодь із Сокалю, Стрия, Червонограду та міста Львова. Програма заходу, погода, ігри та ватри посприяли для створення затишної атмосфери в колективі. “Я була на багатьох заходах, організованих різноманітними організаціями, але тут, на “Кажані” мене вразила атмосфера, яка панувала протягом всього заходу. Ми були, як єдиний організм, а не група поокремих лідерів. Ніколи не забуду “мавпячий футбол”, де я стала абсолютним чемпіоном. Дуже задоволена, що побувала тут. Дякую всім” – ділиться враженнями учасниця семінару Оля Сидій.

Також, учасники відвідали печери Млинки та малодосліджену печеру Угринь.

“Такі заходи, як Актівіті-семінар “Кажан”, є яскравою альтернативою нудним і малопрактичним лекціям у ВНЗ. На семінарі була поєднана теорія на гутірках, практика в рольових іграх і завданнях та активний відпочинок у мандрівках по печерах. І звичайно, як і на інших наших заходах, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, даючи альтернативу шкідливим звичкам” – розповів Андрій Бень, координатор заходу.

Актівіті-семінар «Кажан»  проходив в рамках проекту “Лідер змінює оточення”. Організаторами є ЛМГО “Інститут громадського лідерства”, МО ВМГО “Молодіжний націоналістичний конгрес” у Львівській області, Відділ молодіжної політики Департаменту Внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.

                                                                     Прес-служба Львівського МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа