Адміністрація Президента вибачилась за грубість охорони під час заходів ушанування Голодомору

Як ми повідомляли, під час проведення урочистих заходів ушанування жертв Голодомору мала місце нічим не виправдана хамська поведінка працівників правоохоронних органів. З цього приводу вже є вибачення від імені Оргкомітету, яке озвучив також заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко.

Rostyslav Pavlenko

Вiд iменi Opганiзацiйного комiтету з ушанування пам’ятi жертв Голодомору прошу вибачення у всiх, хто через прикрi непорозумiння, недбвальство чи нiчим не виправдану грубicть окремих спiвробiтникiв не змiг потрапити на молебень та iншi заходи бiля Меморiaлу пам’ятi, або зазнав з тим невиправданих труднощiв.
Гipко, що подiбне ще затьмарюе подii, якi мають колосальне значення для всiei нацii. З цих ексцесiв зробленi висновки- i зараз робляться кроки, щоб таке було неможливе в майбутньому.
Перепрошую панi Наталю Дзюбенко-Мейс. Менi, як колишньому студенту пана Джеймса, особливо недобре шукати пояснень тому, що сталося. Скажу лише, що Вас було запрошено. А чому сталась така несправедливiсть- з’ясовуемо. З наслiдками.
Друзям i колегам – Володимиру Вятровичу, Вахтангу Кiпiaнi, Максиму Стрici та багатьом iншим дякую за допомогу у припиненнi ексцесiв учора й звернення уваги сьогоднi. Paзом подолаемо i це.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа