23 травня в Києві ветерани та учасники війни розпочнуть безстрокову акцію протесту

23 травня з 9.00 в Києві по вул. Краківська, 3, (біля офісу IT-компанії  компании Lucky Labs)  ГО «Народне Правосуддя» розпочне безстрокову  мирну акцію громадського протесту проти  незаконної діяльності в Україні компаній, власниками яких є громадяни Росії – посібники сепаратизму.

Більше 100 ветеранів та учасників АТО приймуть  участь у заході проти компанії,   яка  виступає спонсором документального фільму про «зворотній бік війни на Донбасі» під назвою «Ополченці». Даний фільм планують демонструвати в серпні на фестивалі документального кіно, в той самий день (7 серпня),  коли вся Україна відчуває скорботу через трагічну річницю Іловайського котла.

Мета акції –  привернути  увагу громадськості, органів державної влади та правоохоронних органів до незаконної діяльності в Україні компаній, власниками яких є громадяни Росії  Сергій Токарев та Рустам Гільфанов , зокрема, компаніїї Lucky Labs. Бізнес-структури які належать цим бізнесменам не тільки вільно  працюють в Україні та мають офіси в столиці , але й  на отриманий прибуток від  діяльності фінансують  зйомки  фільму «Ополченці».

Учасники акції просять підтримати їх вимогу про справедливість та звертаються з проханням долучитись до акції міжнародні правозахисні організації, громадських активістів  та  представників ЗМІ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа