За тиждень починається еко-фолк-рок фестиваль «Млиноманія-2017»

Живи мистецтвом – твори Життя!
Місце: с. ПЕЧЕРА, (Вінницька обл., Тульчинський р-н).

Дата: 4-5-6 серпня 2017 року.

mlinomaniya_html_fd845023

Еко-фолк-рок фестиваль «Млиноманія-2017» запрошує в село Печера до чарівної долини Південного Бугу! Попереджаємо: той, хто хоч раз приїздить у це казкове місце, закохуються в нього назавжди! Під час Млиноманії на Вас очікують три незабутніх дні музики, мистецтва, натхнення і позитиву посеред неймовірної Природи! Скелі, пороги, краєвиди, багаття, світанки, різнотрав`я, майстерні, лекції, мандрівки, ігри, екскурсії, старовинні пам`ятки… та дивовижні люди, які збираються в Печері з усіх-усюд:)

4 серпня – день приїзду, знайомства, розміщення гостей та учасників. Стартують ярмарок та деякі майстер-класи, ввечері – концерт на акустичній сцені та виступи поетів. 5 і 6 серпня запрацюють усі фестивальні майданчики та атракції, залунає Головна сцена.

Музична програма є насиченою та різноманітною. Окрім українських гуртів, заграють гості з Білорусі та Швеції.

На сьогодні line-up Млиноманії-2017 наступний:

BRAINCOATS (Swe)

Lack of Loud (Swe)

Rahis (By)

Очеретяний кіт (Вінниця)

Медовий Полин (Борщів)

WTF (Київ)

Mirium (Київ)

Vorobey Sanches (Скала-Подільська)

TV DANGERS (Київ)

Діодний Міст (Лохвиця)

Roxy Band (Біла Церква)

KOLO (Львів)

Aoba Foonixx (Київ)

Женя і Катя (Вінниця)

Лофофора Spellbound (Київ)

Mavka (Київ)

Secret Forest (Львів)

Аліна Шевченко (Кропивницький)

Мелорі (Київ)

та інші.

Млиноманія – справжній, живий, затишний фест без пафосу та грандіозного масштабу. Фест, який ми створюємо разом: волонтери, майстри, музики, туристи, захисники довкілля, всі гості та учасники!

В програмі Млиноманії-2017: головна та акустична сцени, пізнавальний еко-простір, веломандрівки, екскурсії, поетичні читання, ярмарок, ігри та спорт, майстер-класи, дитячий простір, йога, арт-терапія, смачнюща домашня кухня, джем-сейшн біля багаття а інші чудові атракції.

Зараз квитки на Млиноманію коштують 180 грн. Фестиваль є некомерційним та проводиться без участі політичних партій. Це мінімальний орг. внесок кожного в життя фестивалю. Квитки на фестиваль можна придбати у Вінниці, Києві, Харкові, Львові, Умані, Немирові, селі Печера, інших населених пунктах. Деталі – на сайті Млиноманії www.mlinomaniya.org.ua, за телефонами: (099)644-39-69, (096)686-13-06.

Долучайтесь до сторінки та зустрічі Млиноманії у FB, щоб бути в курсі всіх новин фестивалю! І до зустрічі в чарівному селі Печера 4,5,6 серпня!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа