Українські художниці взяли участь у Berlin Art Week-2017

BerlinArtWeek-2017

З 13 по 17 вересня в Берліні проходила одна з найважливіших міських і, з повною мірою можна сказати, міжнародних культурних подій – Berlin Art Week 2017. Вже вшосте в берлінському тижні мистецтва взяли участь сотні галерей і художників з багатьох країн світу, яких гостинно приймали в своїх залах низка давно зарекомендованих виставок-ярмарків.

dsc05253_copy

dsc05262_copy

Київські художниці Таня Василенко та Олеся Дворак-Галік порадували відвідувачів виставки своїми роботами в стилі абстракціонізму та новаторською контемп-керамікою. Таня і Олеся розповіли, що у кожної з них є свої проекти, і в Україні вони підтримують молодих художників. Перебуваючи в Берліні, українки усвідомлюють, що вони є частиною культурної дипломатії.

Харків’янка Олена Бандурка показала, що таке ekological art, – це коли дуже цікаві роботи створюються з використаних матеріалів, які повинні були відправитися на звалище.

dsc05254_copy

dsc05256_copy

Керівників львівської галереї ST-H Зіновій Стащишин і Катерина Гай розповіли, що їх проект дуже молодий, але вони представляють роботи вже добре відомого за межами України художника Сергія Гая.

Також на цій виставці була українська художниця, яка нині проживає в Німеччині, в місті Рамштайн-Мізенбах. Аліна Іванова пише дуже яскраві картини і як член Національної спілки художників України відчуває нерозривний зв’язок з Батьківщиною.

dsc05285_copy

dsc05268_copy

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа