Війна цивілізації з варварами

Йосиф Сірка

marauderКоли подивитись на світлину з місця збитого терористами літака Малайзійської авікомпанії, то стає моторошно і зрозуміло, що терористи керуються не людськими вартостями. Світлина, на якій терорист тримає ляльку, яку знайшов на руїні розбитого літака, а у другій руці автомат – є свідченням, що у головах російських найманців, солдат та їхніх компаньонів не все гаразд! Терорист хотів загрозити, мовляв, ми можемо з вами зробити те саме, що з цією лялькою!
Світ нарешті побачив справжнє обличча російських диверсантів та ними організованих і безсердечних злочинних банд, які себе прикривають під словами „сепаратистів”, „ополченців”, „помічників російського народу” (Бородай себе таким вважає). Коли українські ЗМІ повідомляли про вбитих депутата та студента, яких не тільки катували, але й розпороли животи та вкинули у річку, то це чомусь сприймалось за українську пропаґанду.
Смерть невинних 298 людей, серед яких було 80 дітей, розкрила очі і тим, які не хотіли бачити справжнього обличча політики Путіна. Тепер вже стає ясно, що безкровна окупація Криму відбулася лише завдяки українцям, які навіть у сні не уявляли, що на них може піти війною сусід, який себе століттями представляв братом. Українці щойно зараз зрозуміли, що біблійні Каїн і Авель були братами, але це не перешкодило Каїнові вбити Авеля.
Поведінка терористів в Україні, яких Росія утримує, фінансує, постачає зброєю та своїми військовими експертами і найманцями, можлива тільки тому, що це план Кремля. Світ щодня може переконатися, що йдеться про боротьбу між цивілізацією та варварством. Знайдена у Слов’янську могила 14 жертв терористів, серед яких і сини священика, це лише додаткове свідчення про вчинки „мирних” сепаратистів.
Щоденне обстрілювання російським військом позицій українських сил, задокументоване російським солдатом Григорєвим в інтернеті, лише підтверджує факт неоголошеної війни Росії проти України. Розстріляні громадяни України, які чимось „невдовольнили” забаганки терористів-окупантів, зруйновані школи, лікарні, житлові будинки, мости, дороги та вся інфраструктура – оце і є конкретна „допомога російського народу,” про яку у інтерв’ю російському телеканалу заявив російський громадянин на чолі „уряду ДНР” О. Бородай.
Ґадафі за збитий цивілький літак Pan AM Flght 103 (21.12.1988, загинуло 259 людей та 11 жителів на місці аварії – Lockerbie) заплатив жертвам 2,7 мільярд доларів.Бін Ладен та його спільники за терористичний акт у США 9.11.2001 р. (відомий як 911, загинуло майже 3000 людей) заплатили життям. Хто візьметься за справедливий суд над злочинцями пасажирів з дітьми на малайзійському літаку? Без кари вони не обідуться!
Відомий німецький адвокат Ульріх Буш (Ulrich Busch) один із перших, який звернувся до Ґенерального прокурора Німеччини з обвинуваченням у підозрі скоєня злочину та брутальному вбивстві, воєнних злочинах проти людяности. Д-р Буш вже 24 липня 2014 р. висунув і обгрунтував звинувачення проти президента РФ В.Путіна, голови ФСБ, Ґенерального штабу російськрої армії та керівників сепаратистів і терористів Д.Пушліна, П.Ґубарєва, І.Стрелкова (Ґіркіна), О.Бородая, В.Ґераніна та ін..
Британські юристи готують колективний позов проти президента РФ Путіна від імені загиблих у збитому проросійськими бойовиками літаку Малайзійської авіалінії.
Отже, cвіт „прокинувся” і вже на часі, щоб і українці почали звертатися до Міжнародного суду через окупацію не тільки Криму, але й територію Луганської та Донецької областей, через спонзорування та військову підтримку терористів.
Доказовий матеріял та факти про російське керування диверсантами та найманцями постачають не тільки СБУ та російські брехливі ЗМІ, але й полонені – громадяни Росії!
Сподіваймось, що приклад німецького адвоката У.Буша знайде послідовників не тільки у світі, але й в Україні. Як доводять дії та вчинки російських диверсантів, найманців, тут ідеться не тільки про війну Росії проти України, але й про війну цивілізації проти варварів і обов’язком цивілізованого світу є недопустити здобутки цивілізації до рук варварів, які здатні скоїти такі злочини проти людяности, який вони задокументували перед цілим світом – невинними жертвами, включно з трьома немовлятами.
Злочинцям належать не протиповітряні ракети, не важке військове озброєння, яким вони нищать не тільки життя українців, але й громадян усього світу, не жаліючи і дітей, свідченням чого і є згадана світлина терориста з лялькою – їх і їхніх спонзорів потрібно поставити перед Міжнародний суд у Гаазі!

27.7.2014 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа