Трампшевики

trump8

Таку зневажливу назву чи окреслення надала моя дорога дружина українцям у США і поза, котрі підтримують політику сьогоднішнього Президента США Дональда Трампа. Пройшло вже майже три роки від коли кількаразово збанкрутілий американський бізнесмен з сумнівною репутацією зокрема, щодо моралі та чесності прийняв присягу перед Богом вірно служити Конституції США. Сьогодні цей виродок американської політичної системи не прямих виборів і тому не зовсім демократичних, стоїть легко загрожений усуненням перед судом Сенату США після імпічменту нижньої палати. Реально кажучи його долю більш правдоподібно вирішать нові вибори у листопаді 2020 року бо для усунення потрібно дві треті голосів Сенаторів, а його лакеї переважають у Сенаті США. Такі підлабузники як Мітч Маконнел, Ліндзій Грагам чи другі котрі зацікавлені тільки власною політичною долею не допустять до усунення. Часи таки членів Республіканської Партії як Абрагам Лінколн чи Рональда Рейгена чи Джона Макейна давно минули.

Як для мене особисто фактично ця аномалії чи хвороба політичного життя в Америці зводиться до її відношення до України, яка є стратегічним союзником США і тому мене більше нервують Трамшевики чим сам Трамп. Народ американський я вірю остаточно дасть собі раду з Трампом але у між часі Україна знаходиться у війні де гинуть українські люди.

Важко говорити про незаперечні факти, а їх доволі багато бо лакеї Трампа мають моральну відвагу говорити що чорне є біле. Це засіб політиків а тим більше таких котрі сьогодні дружать з Кремлем. Знаємо напевно хіба що 25 липня цього року відбулась телефонічна розмова між Трампом і Президентом України Володимиром Зеленським. Незаперечним також є що допомога Україні була надана щойно 12 вересня, хоча вона була призначена далеко раніше. Знаємо також, що зустріч у Білому Домі у Вашингтоні Президента Зеленського з Президентом США досі не відбулась хоча відбулась зустріч Трампа і Зеленського у Ню Йорку у вересні під час відкриття сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. Знаємо хіба також, що недавно відбулась у Білому Домі у Вашингтоні зустріч Президента Трампа і Міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова.

Люди Президента Трампа аргументують, що допомога була задавнена не тому що вимагалось дослідження Україною кандидата у президенти сьогодні і колишнього Віце-президента США Джо Байдена якого син був утруднений з поважною винагородою в українській газовій структурі “Бурізма”. Ці люди аргументують, що Президент Трамп радше стримав тимчасово допомогу чи зустріч у Білому Домі вимагаючи поступу з сторони України у боротьбі з корупцією.

Друга лінія аргументації прихильників Трампа говорить, що, так, навіть коли б Трамп пов’язував дослідження справи Джо Байдена Україною з наданням Україні воєнної допомоги та зустрічі президентів у Білому Домі, то це не доходить до провини також тяжкої за що карається імпічментом. Ця позиція далеко слабша бо є доволі багато документації юридичної на цю тему але чесніша бо при найменше признає це що сама стенографія показала та багато свідків засвідчили. Трампшевики користуються обома лініями аргументації. Сьогодні і не дивним явищем хіба також, що подібні аргументації висловив також для вибілення свого друга Президент Росії Владімір Путін, запеклий ворог не тільки України але і ворог США.

Тобто при обох аргументах також і Трамшевики проявляють незаперечний захист Трампа і відданість йому, рівночасно нехтуючи прагненням України як допомоги у війні так і зустрічі Президента України у Білому Домі. У нашій трагічній історії були випадки таких як Василя Шахрая, Миколи Скрипника, Миколи Хвильового, родини Крушельницьких, які захопились комунізмом стали Більшовиками, одначе навіть ці ізгої українського народу залишилися чеснішими, мабуть засліпленими, тобто націонал-комуністами за переконанням, які у кінцевому випадку проявили сильнішу відданість до національного питання і вкінці заплатили за це своїм життям. Трампшевики ніколи не заплатять власним життям бо їхній зміновіхівський напрям є дешевим егоїзмом а іноді просто дурнотою, але зухвалою, одначе вони для України зроблять чимало лиха. Хіба це їх мало обходить!

Трампaskold_TV є незаперечним русофілом та українофобом як і багато його прихильників. Псевдожурналіст лакей Трампа Такер Карлсон проявився на телебаченню сказавши, що у війні між Україною та Росією, він по стороні Росії. Українські Трампшевики не мають зерна правди за собою. Вони просто угодовці і на мою думку зрадники. Вони служать не Україні і не Америці. Вони служать Путіну!

24 грудня 2019 року Аскольд С. Лозинський

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа