Що врятує світ?*)

Святослав Караванський

Чорні хмари наступають на світ: Гітлер-2 має дістати собі партне-ра-американця, який підтримує знущання з наявної у світі системи міжнароднього права, основаній на незастосуванні сили у стосунках між народами. Ужив сили кремлівський Гітлер-2, й на поміч йому спішить кандидат у президенти США від республіканцців Д. Трамп.

Мають відбутися в Америці вибори,, де проти Трампа кандидує демократка Гіларі Клинтон, яка проти сили у стосункас між народами, проти війн оголошених і неоголошених – гібридних.

Два кандидати – два світи: світ убивств і беззаконня та світ любови й братерства, уособлений жіноцтвом.

Трампа висунули республіканці, але не всі республіканці стоять за поміч Гітлеру та за хаос і беззаконня у стосунках між народами.

Очевидно, що ці опозиційні до Трампа республіканці не голосуватимуть за нього і не підуть на вибори. Не будуть голосувати за Трампа й українці, литовці, латиші, естонці, фіни, та зрештою й американські поляки, які куди мудріші від своїх материкових земляків.

Иншими словами, передбачається пасивна опозиція у масі виборців-республіканців до майбутнього партнера Гітлера.

Чи врятує така пасивна опозиція світ?

Може, врятує, а може й ні.

Мабуть, для того, щоб врятувала, треба пасивну опозицію зробити активною.

Це мають зробити сенатор Джон Маккейн, або губернатор штату Огайо, або колишні президенти або кандидати на президентів від республіканців.

Якщо вони не зроблять, то це мають зробити українці.

Має постати в Америці рух під гаслом:

« РЕСПУБЛІКАНЦІ ЗА ГІЛАРІ КЛИНТОН!»

Цей рух має врятувати світ: Америку, Европу, Азію, Африку й Австралію від хаосу, беззаконня і свободи вбивств новітніх Гітлерів та Сталінів.

«Проти Гітлера і проти Сталіна!».

Не забуваймо цього гасла!

Саме це гасло і врятує світ!

*) Зберігаємо правопис автора.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа