Шанс врегулювання конфлікту на Донбасі

Незважаючи на останній події у Франції, які не сходять з перших шпальт світової преси, європейські мас-медіа не забувають про конфлікт на сході України. І так британська газета ”The Guardian” написала  про шанс врегулювання ситуації на Донбасі.

Речник канцлера ФРН  сказав, що А. Меркель неготова  взяти участь у запланованому в Казахстані саміті щодо закінчення війни на сході України. Хіба що Росія перестане порушувати умови перемир’я.

Київ та Москва зацікавлені переговорами. Україна усвідомлює, що не відвоює, при застосуванні збройних сил, захоплених Москвою  регіонів. Зі свого боку Росія відчуває економічні наслідки санкцій.

”Війна буде продовжуватися. Україна не є серйозна. Вони не хочуть навіть надати російській статус другої державної мови. Немає способу, щоб Путін та Порошенко домовилися” – сказав російський диверсант та терорист  Ігор Стрєлков. На питання чи він має намір повернутися на поле бою    відповів, що це не залежить від нього.

Джерело наближене до сепаратистів розповіло, що серед їх рядів, панує відчуття непевності і що найближчим часом відбудеться щось важливого.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа