Саддам Гусейн, Чаушеску, Каддафі і Гітлер проти вільної Европи

Святослав Караванський

Ув Европі війна. Хто воює?
Путін проти “братів” українців? Росія проти України?
Ні – це не Путін і не Росія . Це – воскреслі з могил названі вище тирани проти вільної европейської та американської волі.
Тирани вмерли, якщо так можна назвати їхню смерть, але діло їхнє живе.
Діло зневаги до людських прав, діло вороже до людських відносин між народами, діло, що не терпить правди, чесности і доброти. Діло вінценосних хуліганів та бандитів.
Европейські народи слідом за американсьим винайшли секрет мирного співіснування людських мов, поглядів, релігій та інших прикмет, що ділять людство. І цей секрет міститься в одному слові: д е м о к р а т і я, народоправство
Цей секрет аж-он-як не до смаку особам, які ще не доросли до висот цивілізації, які сповідують залишені нам від дуже далеких предків поклоніння і підкорення фізичній силі, поширене у звіриному царстві.
Названі вище тирани на ділі були апостолами сили, а саме сили зброї. Це була їхня релігія.
І в Україні сьогодні б’ються сили тиранів із силами людського духу.
Українці скинули свого злодійчука-тирана і виявили твердий намір приєдна-тися до Вільного Світу в особі Европи. І це викликало страшенну лють тиранів, не так проти українців, як проти европейців. Війна в Україі на ділі це – війна проти Европи, проти Вільного Світу.
Так, дорогі европейці та американці, це нійна проти Вас, проти Вашої вільної волі. І Вам треба гідно відповісти на цей виклик тиранічних сил.www.atlantafest.com/Uggs-Black-Friday-Deals.php,
Вам треба не допустити захоплення тиранами вільної України, бо це буде поразка не українців, а поразка вільних землян, які не змогли протидіяти силам зла і беззаконня.
Треба докласти усіх сил та винахідливости проти безумства тиранів.
Треба не зупинятися на проголошених санкціях а вигадувати нові й нові. Треба виключити тиранів із співтовариства демократичних держав.
Як можна розглядати апеляції гітлерів і чаушесок, які звертаються до европейских організацій, коли вони не поважають европейських правил співжиття? Їм треба відмовити у звертанні до европейських судів, европейських інституцій, до участи у европейських організаціях і участи у задіяних цими організаціями конкурсах та змаганнях.
Існує ходяча думка, що спорт є поза політикою. А гляньмо, хто винайшов цю аксіому? Ця аксіома вийшла саме із оточення тиранів, бо саме на них мала би окошитися відмова в участі у спортивних зустрічах. Така відмова ізолювала би їх і змусила б спортсменів думати над діяльністю тиранів, над тираноправними режимом та діями. І цей захід сприяв би пробудженню людських рис у громадян, позбавлених тиранами людських прав.
Людська винахідливість не має меж. Треба спрямовувати людську винахідливість на боротьбу проти тиранів. І запроваджувати нові й нові санкції проти них.
Люди, можуть винаходити такі заходи, які не спадають на думку високим достґойникам
Я дістав сьогодні листа від свого знайомого, який наводжу без змін:

Пане Святославе,

Україна, у заміну за гарантію територіяльної цілісності віддала, позбулася, ядерної зброї. Беручи під увагу що гарантії не дотримані, Україна може вимагати від гаранторів щонайменше тактичну ядерну зброю. США і ВБ мають її досить і тепр повинні вислати таку зброю Україні.

Я не можу чогось висловити про цю пораду, бо я навіть не знаю, що таке тактична ядерна зброя, але я розумію що така або подібні поради ніколи не спадуть на думку дуже заклопотаним достойникам.
* * *
Те, що затіяли тирани в Україні – це шанс для европейської еліти дати европейського відкоша пітекантропам ХХІ віку.
Тому, дорогі европейці, не проґавте цьоо шансу.
Якщо Ви прогавите його, то ждіть подібних викликів уже на своїх кордонах.
І я бажаю Вам довести тоді, щю Ви таки Европа.
А, може, таки краще не відкладати на завтра, те, що можна зробити нині?
Morgen, morgen, nur nicht heute, zagen alle faule Leute.ugg black friday.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа