Розум проти московського дикунства

Святослав Караванський

До відома Міністерства Внутрішніх Справ України

Останній трагічний вибух у Харкові 22 лютого, змусив мене зацікавитись собаками.
Таж вибуху в Харкові можна було б уникути, якби МВС або активісти самі вдалися до наших чотириногих друзів – собак.
Я не знаю, чи має МВС відділ службових собак. Мусів би мати по ідеї. А надто сьогодні, коли диверсантами, що їх тренує Москва, кишить Україна.
Якби міліція (МВС) мала відділ службових собак, натренованих на пошук вибухівки, і обійшла з цими собаками майбутню трасу маршу в пам’ять Небесної сотні, то підступний план московських диверсантів можна було б без утрат знешкодити.
Виглядає, що такого відділу у харківській міліції нема. Або є, та не застосували. Не звернулися до міліції активісти.
Я не маю належної інформації. Але це не зашкодить мені висловити свою думку.
А думка моя така. Під сучасний багатий на диверсії час МВС України мусить мати в усіх обласних та великих необласних містах спеціяльну службу собак-шукачів. Якщо Україна відчуває брак у такого роду собаках, то цей брак, треба вам знати, належить до нелетальної зброї і за цією зброєю можна звернутися до наших союзників. Україна може звернутися до США, де існують десятки собаководчих фірм, які можуть обладнати цілий собачий заповідник з інструкторами та з корпусом тримісячних цуценят, яких можна вишколити на чудових шукачів.
Можна поцікавитися про собачі можливості і в наших західніх сусідів –Польщі та Прибалтиці, а також у Німеччині, Франції, Італії, Великобританії.
Очевидно, є і в Україні відовідні спеціялісти. Держава має дати їм найширшу поміч і підтримку. Вони можуть дати державним структурам докладну інформацію, що треба від держави та від союзників для забезпечення України корпусом чотириногих друзів для знешкодження і протидії московській диверсійній політиці.
Час і вороги вимагають від нас діяти, а не сидіти, склавши руки.
Зупинімо злу волю сучасних дикунів РОЗУМОМ!
Друзям-собакам зелену вулицю!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа