“Прогресивна” дезінформація.

По-справжньому комічна стаття з’явилася на сайті “Нація”, котрий сам себе проголосив “прогресивним”, написана євреєм, як автор самоіндентифікує себе, емігрантом з України, під назвою: «Нацисти та крайні праві на марші в Україні». Відношення пана Льва Голінкіна до України – це те, що він девятирічним хлопцем емігрував з українського міста Харкова у 1990 році. Це були ще радянські часи. Скільки разів пан Голінкін з тих пір відвідував Україну або робив дослідження в Україні, невідомо, принаймні мені. У статті йдеться по сутті про антисемітизм в Україні, хоча для виду, щоб вдати об’єктивність приперчено анти-ромськими, анти-гейськими та іншими упередженнями та переслідуваннями. Але основне це про антисемітизм.
Я
пербував в Україні починаючи з 1990 року принаймні 150 разів і можу однозначно стверджувати, що в Україні немає жодного урядового чи поширеного суспільного антисемітизму. Звичайно, є люди, які є антисемітами, але набагато менше, ніж я бачив у Сполучених Штатах Америки. Якщо б і коли б Голінкіна прочитало широке коло населення України, то правда було би більше антисемітизму, якщо взяти на себе дуже широке і спотворене визначення антисемітизму, бо більшість читачів лаяли б зараз пана Голінкіна через те, що він написав. Однак це визначення дозволило б назвати неминуче ув’язнення радника Президента Трампа Майкла Коена також антисемітизмом по тій простій причині, що він єврей, а над ним знущаються.

Фактично, відповідно до нещодавнього звіту US Pew Research Center в Украіні сьогодні менше атисемітських настроїв ніж в любій іншій країні Цетральної та Східної Європи. Нинішні президентські вибори в Україні є яскравим прикладом здорового українського суспільства. Маємо сорок чотири кандидати, серед них багато євреїв, деякі відкриті, деякі незадекларовані, оскільки етнічна приналежність не є вимогою, щодо форми президентської декларації. Лідером у більшості опитувань сьогодні є Володимир Зеленський, комедіант єврейського походження. Пан Зеленський задекларував себе так у президентській декларації. Однак це не відлякало потенційних українських виборців. Врахуйте, що українське населення становить приблизно сорок мільйонів людей. Відповідно до Європейського Єврейського конгресу 2014 року в Україні проживає 360-400 тисяч євреїв. Отже ж більшість людей, що підтримують Зеленського не є євреями. Нинішній уряд України, президентська адміністрація, Кабінет Міністрів та Верховна Рада у своєму складі є непропорційно єврейськими за етнічним походженням. Президент якого батько єврей став християниномєврей. Перша дама з походження єврейка. Так само й прем’єр-міністр. Майже сорок відсотків українського парламенту є етнічно єврейським. Але всі вони просто сприймаються як громадяни України. Головний рабин України одного разу сказав мені, що багато євреїв, які емігрували в Ізраїль, повернулися через кращі економічні можливості в Україні. Відповідно до Європейського Єврейського Конгресу близько 266,300 українських євреїв імігрували до Ізраілю як частина хвилі масової іміграції євреїв з колишнього Радянського Союзу в 1990 роки. На початку тисячоліття кількість євреїв в Україні не перевищувала 150,000. Сьогодні це число в тричі більше.
Одначе, треба підкреслити, що згадана стаття пана Голінкіна проти України та українців не є ані новинкою, ані аберацією. З моменту заснування імперіалістичних режимів подібним був «modus operandi» гнобителів: «розділяй і владарюй». Колишні комуністи, починаючи з розпаду СРСР, коли цей термін “комуніст” було повністю дискредитовано, тепер перефарбувалися і в суспільстві присвоїли собі термін «прогресисти». На жаль і, можливо, мимоволі, навіть нормальні демократи (з маленької літери «д») чомусь визначились новим терміном. Можна просто слухати деяких з заявлених Демократичних кандидатів на посаду президента США у виборах 2020році. Що стосується режимів, то більш придатним терміном замість «прогресивного» є «репресивний». Навіть сьогодні переважаючий світ вважає Червоний Китай, Червону Кубу, Червону Корею тощо, одними з найбільш жорстоких режимів проти прав людини в історії, комуністичними і репресивними режимами. Насправді вражає побілка в історії, яку здійснили комуністи та інші ревізіоністи. Комуністи насправді були відповідальними за набагато більшу кількість жертв, навіть ніж нацисти. Згадаймо наш Голодомор. Проте представникам цієї огидної ідеології і їх поплентачам фактично не було присуджено жодного покарання за малими виїмками
Сайт “Нація” в основному є
екстремним лівим чи навіть комуністичним і максистським. Проте він позначає себе сьогодні просто «прогресивним», і додає принциповим, досягаючи у такий спосіб певного рівня респектабельності від необізнаних. Будь то марксистський, комуністичний чи прогресивний, стаття Голінкіна про антисемітизм в Україні є смішною. Просто запитайте у Президента, його дружини та Прем’єр-міністра України, або у керівників єврейської громади, чи багатьох ділових людей євреїв заангжованим у бізнесі в Україні. Тяжко Пінчуку чи Коломойському!
Хоча предметна стаття є
можливо смішною, неможливо просто сміятися і ігнорувати. Вірте чи ні, ця стаття є невід’ємною частиною свідомої програми російської змови та дезінформації, щоб підважити підтримку демократичної України Західними державами. Москва не спить. Голінкін свідомо чи ні є її виконавцем. Якщо ви не вірите в російську змову, не шукайте хіба підтримки на цю тему у президента США Дональда Трампа. Краще і швидше отримайте факти з американських спецслужб.

25 лютого 2019 Аскольд С. Лозинський

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа