Людиноподібні істоти

Йосиф Сірка

Російська агресія проти України не закінчилася анексією Криму та окупацією кількох районів сходу країни. На жаль, вона триває досі у щоденному житті не тільки через російські ЗМІ, які пропаґандистською брехнею заводять в оману не тільки населення окупованої території, але й всієї України. Росія вдосконалює своє „відкриття” гібридної війни, яку так успішно проводить кремлівський очільник у цілому світі. Після брутальної аґресії проти Чеченської Республіки, Грузії, України, у Москві вирішили випробувати свою аґресію навіть на інших континентах – в Азії, Південній Америці, Африці – в деяких країнах за допомоги бомб та ракет а в деяких за допомоги втручання у політичне життя країни через вибори, що задокументували розслідування у США. Тобто, навіть такі країни як США, Фрація, Німеччина, Велика Британія не уникли втручання у вибори кремлівських диверсійних експертів.

Всюди, де були сліди московського втручання залишився слід – неймовірне руйнування цілих міст та сіл – чеченської столиці Грозний, Сирії, Грузії та сходу України через безжальне бомбардування та ракетні обстріли, які зрівнювали міста з землею та лишали життя сотки тисяч невинних людей. Українці, незважаючи на те, що свою аґресію Росія проти України досі приховує своїм „нас там нет”, зазнають її на своїй шкірі щодня.

Приклад російської аґресії проти України у ХХІ-ому столітті не має аналогів у світовій історії провадження воєн. Мова йде не тільки про бойові дії, гібридне „облича” аґресора, але й про тзв. угоди, домовленості, ґарантії, які кремлівські володарі підписували, чи підписують, а потім не звертають на них жодної уваги.

Хіба не є лицемірством Путіна покликатися на Мінських угоди, а про Будапештські ґарантії (5.12.1994 р.), чи про Заключний акт Наради з безпеки та співробітництва в Европі – Гельсінки (1.8.1975 р.), чи численні російсько-українські угоди цілковито забути!?

А починати слід було б із „Заключного акту”, бо саме його за путінської влади найбільше порушують кремлівські очільники, які вважать себе спадкоємцями СССР. Щоб читач зміг сам зробити судження, щодо порушень цього надважливого документа ХХ-ого століття, наведемо назви його розділів:

І. Суверенітет рівність, повагу прав, які властиві суверенітету;

ІІ. Невживання сили, чи погроз силою;

ІІІ. Непорушність кордонів;

ІV. Територіяльна цілісність держав;

V. Мирне врегулювання суперечок;

VI. Невтручання у внутрішні справи;

VII. Повага прав людини і особистих свобод, включаючи свободу совісті, релігії та переконань;

VIII. Рівноправність та право народа розпоряджатися своєю долею;

IX. Співпраця між державами;

Х. Добросовісне виконування зобов’язань, згідно з міжнародним правом;

Кремль використовує співпрацю з іншими державами не задля «добросовісного виконування зобов’язань”, але задля диверсії, задля втручання у внутрішні справи інших держав, чим порушує не тільки підписані угоди, домовленості, але й міжнародне право.

Російська гібридна війна приховує свою брутальність брехнею про фашистів, бандерівців, а зараз ще й вигадали радикальних націоналістів. А тим часом, кремлівські стратеги збільшують кількість снайперів на російсько-українській лінії фронту і щодня порушують вже десятки разів підписані угоди про припинення стрілянини. Це „ снайперське нововведення” у гібридну війну кремлівською верхівкою протиречить усяким моральним і етичним принципам ведення війни, його можна порівняти, хіба, з діями ісламських бойовиків, які ніколи не підписували жодних угод, чи документів.

Щоденні полювання на невинних українських захисників Батьківщини є доказом того, що йдеться не про нормальних військових, які провадять війну з метою завоювати, чи звільнити якусь захоплену територію. Полювання російських снайперів на українських солдат, чи щоденне обстрілювання позицій ЗСУ є свідченням того, що йдеться не про звичайних солдат, командирів, а про те, що такі накази виходять від виродків, для яких воєнна мораль, є етика невідомими поняттями. Це людиноподібні створіння, які мов мисливці полюють на людські життя, які твердять, що вони є російськими православними і братами тих, кого вбивають. Саме це робить їх подібними до ісламських вбивць тзв. Ісламської держави, а різниця полягає лише в тому, що ісламські злочинці вбивають задля ІД, а російські та проросійські бандити задля відновлення Російської імперії.

Тобто, „вартості” в основі гібридної війни Росії проти України ґрунтуються не на людскому розумінні – визвольному, гуманному, моральному, справедливому, але на імперських принципах, а ті не змінилися від часів Чінґісхана. Навпаки, Московська держава, всім своїм єством продовжила традиції своїх монгольських родичів і ввела нові методи боротьби за своє панування не тільки відвертою війною (Грузія, Сірія, Україна), але й гібридною, до якої залучує своїх аґентів по всьому світу не гребуючи вбивством окремих людей, що засвідчили останні вбивства у Великобританії, чи в Німеччині.

Згідно зі словником: гібрид – з лат. hibrida : 1. мішанка (помісь) від пари тварин або рослин різних видів; 2. покруч, мішанець; 3. слово з двох мов. З життя відомо, що гібриди можуть бути вдалими і корисними, на жаль, з монголо-татарсько-московського гібрида вилупився монстер, який нищить не тільки все навколо себе, але й перекидається на інші планети. Україна стала поліґоном для гібридного провадження Росією війни не тільки збройної, але й підступної конспіративної, до якої залучені російські та проросійські ЗМІ та різні тайні аґенти зі спецслужб, які й виконують різні вбивства не тільки в Україні, але й у цілому світі.

Дуже вже позначені останні повідомлення з України про вбивство журналіста Шеремета „радикальними націоналістами” саме гібридним методом відомих спецслужб Кремля, які мають на совісті не одну тисячу людських жертв, спричинених обвинуваченнями у петлюрівщині, буржуазному націоналізмі, у бандерівському, мельниківському рухах, у приналежності до правого сектора, до фашистської колабораці, до ворогів народу, до ворогів СССР, КПРС.

Радикальні українські націоналісти” – це, певно, новий сигнал проти тих, хто ще допомагає волонтером на фронті, хто відверто вимагає виконання мовного закону про державну мову. Дивує, що пан Аваков з таким заповзяттям взявся оголошувати про арештованих учасник бойових змагань з російським аґресором, а протягом років не був здатний виступити навіть з підозрами вбивць Шеремета. Недарма й мама с.п. Шеремета побоюється, що можуть засудити невинних.

Складається враження, що на українців полюють не тільки гібридні виродки на лінії фронту, але й в українських містах, де за українство вбивають, а патріотів та волонтерів за сумнівними звинуваченнями арештують. Може гібридна покруч вже розмножилася в Україні настільки, що прийдеться шукати шляхи, як її ізолювати, обмежити розмножуванню, бо вона загрожує нормальному розвитку суспільства і стабільності держави.

Торонто , 16.12.19 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа