Людський голос із царства брехні

Святослав Караванський
З царства Путина-Жиринівського пролунав людський голос підтримки і схвалення української боротьби за незалежність. Це дуже мужній голос російських інтелектуалів, не заангажованих у політичних партіях.
Цей голос дуже своєчасний і, коли хочете, доленосний. Він свідчить, що самопроголошені царі Росії, розпалюючи шовіністичні пристрасті в російських масах, на ділі, мають серед свого електорату дуже поважну і далеко не непомітну і нечисленну опозицію.
Треба додати, що залякані справжнім фашистським терором інтелектули Росії бояться приєднати свій голос до голосу мужніх та безкомпромісних інтелектуалів Росії, які розуміють, що на землі України іде боротьба за дальше безперешкодне панування кліки Путин-Мсдведів-Жиринівський, кліки абсолютно . фашистського, гітлерівського зразка.
Російські інтелектуали-антифашисти цілком справедливо підкреслели у своєму зверненні до українців, що кліка Путина тримається на брехні, винуючи український уряд і українську владу у фашизмі та русофобії. Мужні інтелектуали заперечують цей провокаторський маневр кремлівських Геббельсів.Ugg Boots Cyber Monday
І це є те, що сьогодні найпотрібніше в розвінчуванні кремлівської пропаганди.
Треба, щоб голос інтелектуалів Росії українські радіо та ТВ станції якнайширше пропагували не лише в Україні, але й у Росії. Брехня не може оплутувати чесних людей, а росіян тим паче, бо кліка Путина-Жиринівського, хоче використати їх, як рушійну силу для дальшого закріплення влади нечесної і антиросійської у своєму справжньому наставленні кліки.
Звернення російських інтелектуалів ставить під сумнів легітимність путинської коаліції через нечесні й непрозорі вибори. Ті, хто нечесно узурпував владу у своїй країні, на має жодного права накидати свої порядки іншим державам і народам.
Звернення російських інтелектуалів це на сьогодні перша ластівка щирого голосу розумних росіян. Треба сказати, що в Росії є більше опозиційних сил, які, однак, не виявили аж так щиро і так справедливо свого неприйняття путинської війни з Україною.
Будемо сподіватись, що перша ластівка не буде останньою, і російська опозиція здобудеться на гучний голос у протистоянні з клікою Путина- Жиринівського.
Українці мусять знати і відповідно шанувати, хто ж ці правдолюби і правдошири у темному царстві брехні. Ці люди варті того, щоб їхню мужність і правдолюбство ставити у приклад не лише росіянам, а й широкому загалу планетян:
“Не мовчи, коли гордо пишаючись,Uggs Black Friday
Велегласно брехня гомонить,
І сичить у жовчі, мов гадюка в корчі,
Не мовчи!” (Іван Франко)
Першою поставила свій підпис під зверненням до українців засновник Московської Гельсинської Групи Людмила Алексеєва. За нею ідуть підписи доктора історичних наук Андрія Зубова, тоді екс-прем’р-міністра РФ Михайла Касьянова, тоді професора Російської академії народнього господарсва і державної служби при Президенті РФ Георгія Сатарова, і нарешті доктора історичних наук Московського Центру Карнегі Лілії Шевцової.
Браво, правдолюби і правдоборці Росії!
Безумству храбрых поём мы песню!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа