«Какая разніца» по-російському

Вчора Володимир Путін виступив на сесії онлайн-форуму «Давоський порядок денний 2021», організованого Всесвітнім економічним форумом. За запрошенням організаторів. Навіть опозиційними російськими аналітиками швейцарська  зацікавленість  думками російського очільника розглядається як великий успіх Кремля.

Путіну пощастило, що Зеленський толерує плагіат (кейс Шкарлета). Адже одна з ключових тез російського президента, котра очевидним чином є відповіддю на протести 23 січня, порушує копірайт «какая разніца» (31.12.19) президента українського. Нагадаю: «…Неважливо як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована… Немає різниці, біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку ти закоханий».  Не є важливими символи і принципи, важливими є холодильник і ковбаса в ньому.

Путін тупо сплагіатив Зеленського: «…Для людей причини бути незадоволеними полягають насправді не в якихось умоглядних речах, а в реальних проблемах, які стосуються кожного. Яких би поглядів, в тому числі політичних, людина реально ні дотримувалася».

Два чільних представники одного народу.  Того, який за шмат гнилої ковбаси…

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа