Десятеро і Ярослав

У ці спекотні дні, з 1 по 9 липня, столична галерея «Митець» (вул. Велика Васильківська, 12) запрошує трохи охолонути та помилуватись мистецтвом талановитих українських художників на груповій виставці «Спогади про…». В назві колективного вернісажу закладена головна інтрига цієї мистецької події. Кожен з митців виставить щось своє, особисте, сповнене незвичайними думками і спогадами, можливо те, що ніколи ще не показував широкому загалу.

Свої роботи представлять ОЛЕНА ВАСИЛІВ, АНАТОЛІЙ ТКАЧУК, ЯРОСЛАВ СТЕЦЕНКО, ОЛЬГА ЧУДНА, ОКСАНА ГРЕК, ГАЛИНА КОНСТАНТЮК, ОЛЕНА ЛЕУС, МАРИНА ЛЕЛЬЧУК, ДЕНИС АДУШКІН, ОЛЕКСАНДР та ВОЛОДИМИР МИКИТЕНКИ.

Одна з головних родзинок виставки – участь в ній  молодого художника, «українського Піросмані» (як охарактеризували митця мистецтвознавці) Ярослава Стеценка, чия персональна виставка з великим успіхом пройшла в травні 2016 року в цій же галереї. Вибаглива столична публіка із щирим захопленням сприйняла його барвисті, дотепні, веселі та несподівані за технікою й колористичним рішенням картини, які не залишили байдужим нікого. І от друге явлення Ярослава Стеценко Києву, вже в компанії маститих колег-професіоналів.

YAroslav_500x735

Як розповів автор, на цей раз він виставить чотири роботи, які ще ніхто не бачив. Це буде зовсім інше сприйняття та надзвичайне образне втілення, і пообіцяв – скучно точно не буде! То ж приходьте на виставку з рідними та друзями і отримайте порцію першокласного позитиву!

Виставка працюватиме щодня з 11:00 до 19:00, в суботу та неділю до 18:00.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа