…черной молнии подобный

У посполитій свідомості протилежність світоглядних систем ідеалізму і екзистенціалізму проявляється як опозиція «конспірологія ‒ дак-тест».
Екзистенціаліст каже: «якщо дещо виглядає як качка, плаває як качка й кряче як качка, то це, ймовірно, і є качка», конспіролог відповідає: «так, і кряче, і плаває, і виглядає як качка, а насправді!..» – і далі, на думку конспіролога, це «щось» може бути чим завгодно. Квадрокоптером, наприклад. Якби сутність співпадала з явищем, наука взагалі не була б потрібна, справедливо зазначив у свій час Маркс.
Путін за сутністю ‒ Гітлер; путінський режим є по суті нацистським режимом. Гідним подиву є те, що Путін та його режим стовідсотково проходить і duck-test. Проте залишається наукове питання: він свідомо керується доробком Третього рейху, чи це є несвідомим закономірним проявом його нацистської сутності?
Цікаво, чи знав Путлер, даючи наказ розмальовувати свою бронетехніку символом Z, що улюбленим планом Гітлера по нарощуванні моці своїх ВМС був «план Z» (не був реалізованим)?
Цікаво, чи знав фюрер РФ, 27 квітня 2022 року погрожуючи Європі, що майже слово в слово повторює погрози рейхсканцлера рейха? Порівняйте.
«Если кто-то вознамерится вмешаться в происходящие события со стороны…, наш ответ на встречные удары будет МОЛНИЕНОСНЫМ и быстрым. У нас есть все инструменты, какими не может похвастаться никто».
11 серпня 1939 року у розмові з верховним комісаром Ліги Націй у Данцигу, яке вільне місто на території Польщі Німеччина вирішила захопити, Гітлер заявив: «Якщо поляки спробують здійснити хоча б дещо, він як БЛИСКАВКА спаде на них всіма силами, якими володіє й про які поляки навіть і не підозрюють».

Дві чорні блискавки. Знак СС.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа